Klaar voor de zon met Kruidvat SOLAIT!

Een weekje geleden was ik samen met mijn blogmaatje Annelies van Love and Laughter uitgenodigd op een super leuk event in St Vincents in Antwerpen. We konden er kennis maken met alle nieuwe producten die Kruidvat deze lente lanceert. En dat waren er heel wat! Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete zonneproducten. Want hey … het voorbije weekend was het al eventjes zomer. Smeren is de boodschap! 

VOOR het zonnen!

Mijn benen zien eigenlijk nooit wit. Ik smeer ze na het douchen (winter en zomer) in met een product dat een licht natuurlijk tintje geeft. Zoals deze summer bronze self tan. Geen vlekken en lichtjes bruin … meer moet dat niet zijn.

Voor mijn gezicht gebruik ik het nieuwe overnight tan mask. Voor ik ga slapen reinig ik mijn huid en smeer een dun laagje van dit masker op. Het ruikt zalig en ’s ochtends sta je op met een kleurtje. Na één nacht vond ik de tint voor mezelf nog iets te licht maar na een extra nachtje smeren, was het resultaat top. Getest en goedgekeurd, dit product is mijn favoriet!

TIJDENS het zonnen!

Echt “zonnebaden” is aan mij niet (meer) besteed. Veel liever geniet ik van het zonnetje onder een parasol met een goed boek erbij. Maar dan nog is voldoende insmeren belangrijk. Ik schenk veel aandacht aan mijn gezicht en decolleté om rimpeltjes te bestrijden. Hiervoor gebruik ik de sensitive sunmilk met factor 50.

Ook mijn toch al dunne en broze haren kunnen wel wat extra suncare gebruiken. Ik zit graag in het water en de combinatie van zon met chloor van het zwembad of zout van de zee, droogt je haar nog meer uit. Daarom ben ik blij met deze hair protection spray. Hij voorkomt ook verkleuringen dus ik ga hem absoluut vaak gebruiken.

NA het zonnen!

Dit product heb ik het voorbije weekend al uitgetest. Het zijn afzonderlijke after sun ampullen die je gebruikt na het zonnen op je gezicht, hals en decolleté. De huid is hier dun en heel kwetsbaar tijdens het zonnen. Een extra verzorging is zeker niet overbodig. Deze after sun ampulle gaat je huid verkoelen en verzachten. Er zitten 7 ampullen in een pakje. Ideaal om mee te nemen voor een weekje vakantie!

 

Ga zeker eens langs bij een filiaal in je buurt of check de website want er zijn nog veel meer budgetvriendelijke zonneproducten in het SOLAIT Kruidvat gamma. Ook de nieuwe verpakkingen zijn heel tof met frisse kleurtjes, glitters en flamingo’s!

 Always keep your face toward the sunshine and shadows will fall behind you!

Liefs, Nicky x

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>