Deense interieur retailketen Søstrene Grene komt naar Antwerpen!

18 mei. Voilà, deze datum staat alvast in mijn agenda genoteerd. De officiële opening van de allereerste Belgische Søstrene Grene winkel! De Deense interieur retailketen opent die dag haar winkel in de Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen.

Nooit van Søstrene Grene gehoord? Dit merk beschrijft het verhaal van de personages Anna en Clara Grene; twee zussen op leeftijd die ijverig werken aan het creëren van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. Deze Deense keten heeft tot nu toe meer dan 180 winkels verspreid over 15 landen. Hoog tijd om ook België aan het portfolio toe te voegen.

Søstrene Grene is gespecialiseerd in woonaccessoires en klein meubilair. Denk aan stijlvolle stoelen, elegante glazen vazen, houten keukenaccessoires, garen in delicate kleuren, briefpapier en nog veel meer. Ik vind hun producten super mooi en ze zijn gelukkig heel betaalbaar.

Twee derde van het assortiment bestaat uit een hoofdcollectie die gedurende het hele jaar verkrijgbaar is. Een derde van de collectie wisselt wekelijks. Zo biedt Søstrene Grene haar klanten telkens weer een nieuwe ervaring en nieuwe producten om uit te proberen.

De winkels zijn ontworpen om klanten een moment van rust te bezorgen in hun drukke dagelijks leven wanneer zij de planken afspeuren op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Kleurrijke producten in houten kratjes die je kan ontdekken en aanraken, zachte verlichting en klassieke muziek op de achtergrond zorgen voor een aangename winkelervaring.

Ik kijk er, net zoals vele interieur liefhebbers, alvast naar uit om eens te gaan snuisteren in de nieuwe winkel! Hieronder alvast wat foto’s uit hun aanbod.

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>