Tussen de lentebloesems met de elektrische fiets!

 

Langs het kanaal, langs de knooppuntenroutes en langs de vele gezellige terrasjes … de voorbije dagen waren ze weer overal aanwezig. De recreatieve fietsers. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets en wat mij betreft hebben ze groot gelijk. Ook ik trok er dit weekend op uit met mijn elektrische fiets en genoot enorm van de beweging in het zonnetje en de prachtige bloesems! 

Waarom kies ik voor de elektrische fiets?

In een vorige blogpost vertelde ik jullie al over mijn plannen om met de fiets naar het werk te rijden. Door wat onverwachte omstandigheden dit schooljaar lukt me dat niet altijd. Eerlijk is eerlijk.

Maar ik kan wel zeggen dat ik ondertussen grote fan geworden bent van elektrisch fietsen. In mijn vrije uren neem ik nu veel sneller de fiets. Om boodschappen te doen, om bij iemand op bezoek te gaan, om vlug naar het centrum te rijden en vooral om er in het weekend op uit te trekken.

Mijn Mihatra fiets van Velektro in Lommel heeft een voormotor. Voor mij is dat perfect. Het lijkt alsof je vooruit getrokken wordt en zeker op bruggen of hellingen is dat een groot voordeel. Mijn batterij zit achteraan op de fiets en zo is het gewicht mooi in evenwicht.

Summer Vibes!

Het voorbije weekend konden we genieten van zomerse temperaturen. Ideaal voor een fietstochtje langs de mooie bloesems die nu overal te zien zijn. Je geraakt niet bezweet met een elektrische fiets (super!) en doordat je wat snelheid maakt, waait er constant een koel briesje door je haar. Wij maakten een tocht in de mooie omgeving van Postel en namen een paar foto’s onder de bloesems vlak bij ons in de buurt.

Outfit: Terre Bleue 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>