Wow To Go flagshipstore: Nieuwe hotspot in Antwerpen!

Antwerpen … een fantastische stad. Ik kan honderd en één redenen bedenken waarom ik er zo graag en veel vertoef. Maar wat ik vooral leuk vind, is dat ik telkens weer nieuwe toffe restaurantjes, merken en winkels ontdek. Zo kwam ik vorige week terecht bij de gloednieuwe flagshipstore van het Belgische label Wow To Go! 

Wiegstraat 6

Vaak neem ik de trein en dan is het fijn om direct ondergedompeld te worden in de gezellige drukte van de Antwerpse Meir. Maar al gauw kom ik terecht in de oergezellige straatjes rond De wilde zee. Vorige week ontdekte ik zo de nieuwe Wow To Go! shop in de Wiegstraat. Het stijlvolle interieur van deze shop laat de kleurrijke collectie helemaal tot z’n recht komen.

Kleuren & vrolijke prints

Steeds meer stap ik af van het “zwart” dat ooit mijn kleerkast domineerde en ga ik volop voor wat meer kleur. En laat kleur nu, naast mooie prints, de basis zijn voor de Wow To Go! collectie. Ik hou vooral van frisse kleurtjes en zachte pastels en vond een super leuke outfit in deze tinten. Een soepelvallende rok in combinatie met een abrikooskleurig T-shirt en fijn gebreide cardigan.

Op en top vrouw!

Bij de rok hoort een bijpassende strik die je taille goed doet uitkomen en ook dat is typisch voor deze collectie. Wow To Go! is er voor “echte” vrouwen zoals ons, ladies. Alle kledingstukken laten je figuur mooi uitkomen. Lees: verdoezelen onze (weinige) minpuntjes en zetten onze troeven extra in de verf, ha! Bovendien zijn ze heerlijk comfortabel om te dragen en dat is voor mij HEEL belangrijk.

Plan je binnenkort een dagje Antwerpen? Ga zeker eens kijken naar de mooie etalage. Of spring eens binnen want de shopmanager is een hele vriendelijke vrouw die je met plezier verder helpt. 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>