Escada Sorbetto Rosso limited edition + Giveaway!

 

Hoe ruikt volgens jullie de zomer? Misschien een beetje rare vraag, alhoewel … Typische zomergeuren zijn voor mij : het zout van de zee, citrusbomen in mijn favoriete vakantieland Italië en zoet fruit zoals watermeloen en aardbeien. Stop al deze geuren samen in een flesje. Wel, dan krijg je een parfum met een naam die al even zoet en zomers klinkt als z’n ingrediënten. Sorbetto Rosso van Escada. 

Limited edition

Net zoals ieder jaar, lanceert Escada ook voor de zomer van 2018 een limited edition. Volledig aangepast aan de lange, warmere dagen waarop we al volop dromen van vakantie. Dit parfum is dan ook geïnspireerd op La Dolce Vita aan de Zuid-Italiaanse Amalfikust.

Sweet Summer

Ik wissel sowieso graag van parfum, aangepast aan de gelegenheid of aan mijn humeur, ha. De echte zoete geuren gebruik ik niet zo vaak maar voor deze Sorbetto Rosso maak ik graag een uitzondering. Voornamelijk omdat hij naast zoet ook erg verfrissend is. De geur, waarbij je de watermeloen extra goed ruikt, blijft lang hangen en dat is zeker in de zomer een pluspunt!

Giveaway

Hou je van een lekkere zoete geur of zoek je nog een leuk cadeautje voor moederdag? Wie weet win jij wel een grote flacon Escada Sorbetto Rosso van 100ml!

Meespelen is heel simpel:

Like de Facebookpagina van LOT12 en deel het bericht van de winactie. De winnaar wordt maandag bekend gemaakt.

Good luck!

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>