Malika: Proefslapen in het nieuwe Van der Valk hotel in Tilburg!

 

Je kent ze misschien wel? De hotels met de grote toekan op hun gevel … de Van der Valk hotels. Vorig weekend mocht ik gaan proefslapen in hun splinternieuwe vestiging in Tilburg. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! 

Hotel Van der Valk Tilburg  is gelegen net aan de rand van Tilburg. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg. Tilburg is een gezellig stadje in Noord-Brabant met tal van winkelstraten, restaurants en caféetjes.

Aangekomen, werden mijn man en ik super vriendelijk onthaald in de zeer ruime inkomhal.  De blikvangers waren een enorme luchter en een sfeervolle doorkijkhaard.

Benieuwd naar onze kamer!

De kamer was helemaal ons ding. Licht, ruim EN met een king size bed van Swiss-sense! Boven het bed hangt een muurschildering van Tilburg.
De kleuren wit, zwart en lichtgroen zijn mooi op elkaar afgestemd en worden doorgetrokken naar de grote badkamer.  De badkamer en de slaapkamer zijn gescheiden door een enorme dubbele deur in zwart staal en spiegel.  Echt heel chique!

De spierwitte badkamer heeft een strak lavabomeubel, inloopdouche en bubbelbad (getest en goedgekeurd…blub). De lichtgroene muurschildering boven het bad maakt het helemaal af. Pluspunt: een apart toilet!

De huge flatscreen TV kon je bedienen via je GSM en verder was er alles aanwezig om er een aangenaam verblijf van te maken.

Dineren bij Van der Valk….niet twijfelen!

We waren laat en best moe en daarom besloten we om te dineren in het hotel zelf.  Het werd het Proefslaapmenu.  Het was lekker en de presentatie was bij elk bordje af! Prijs kwaliteit was het dik in orde. Een pluim voor de kok!

Uitkijken naar het ontbijt

Lekker ontbijten is één van de leukste dingen aan een weekendje weg. En ook nu werden we niet teleurgesteld. Er was een ruime keuze aan broodjes, koffiekoeken en warme en koude dranken.  Ook verschillende soorten kazen, vlees, zoetigheden, yoghurt en noem maar op. Je kon zelfs je eigen omelet samenstellen. Voor de stevige ontbijter waren er ook warme groentjes, worstjes en spek voorzien.

Zin gekregen in een weekendje Van der Valk hotel Tilburg?  Zeker doen! Wij hebben alleszins genoten. Bedankt Van der Valk! Als je nog eens een proefslaper nodig hebt… 😉

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>