Cadeau-inspiratie voor vaderdag: Ritual of Samurai giftbox!

 

Zondag 10 juni is het weer zover, vaderdag! De tijd dat mijn kids hiervoor grappige knutselwerkjes van school meebrachten, is al een tijdje voorbij. Vandaar dat ik zelf op zoek ging naar een geschikt cadeautje. Vrouwen en moeders zet je meestal letterlijk “in de bloemetjes” maar cadeautjes voor mannen kopen vind ik net iets moeilijker. Net zoals vele van mijn vriendinnen trouwens. Maar no stress! Rituals Cosmetics heeft speciaal voor vaderdag een mooie Ritual of Samurai geschenkset samengesteld. 

Voor stoere papa’s only!

De Samurai collectie is geïnspireerd op de oude Japanse samoerai krijgers. Die maakten zich klaar voor de strijd met hun zorgvuldige verzorgingsrituelen. Hun uiterlijk straalde kracht, controle en zelfbeheersing uit.

Deze Samurai geschenkbox is dus niet voor watjes, ha! Wel voor stoere, avontuurlijke papa’s die houden van een uitdaging in het leven. Dat vind ik persoonlijk zo leuk aan Rituals. Niet enkel de producten zijn zalig en ruiken heerlijk. De beleving erachter krijg je er gratis bij!

Wat zit er in de box?

Vier producten die samen zorgen voor een volledige verzorging:

  • shower foam
  • shaving cream
  • 2 in 1 shampoo & shower gel
  • shower & scrub mud

Over de box gesproken. We spreken hier niet over zomaar “een doos” maar over een “luxury keepsake box”. Deze boxen zijn ecologisch én je kan ze nadien gebruiken om allerlei spullen te bewaren. Zelf gebruik ik ze in de badkamer om staaltjes en lippenstiften in op te bergen.

Ingrediënten

De biologische bamboe en Japanse munt, twee topingrediënten van de Samurai lijn, zorgen voor frisse papa’s vol energie. Wakame, basilicum en ginseng voor een zachte, gehydrateerde huid. Door deze box cadeau te doen winnen we dus zelf, ladies! Een perfect verzorgde man aan onze zijde …

 

Kort samengevat: met een cadeautje uit de mannen collectie van Rituals scoor je altijd! Maak er vooral een fijne en een gezellige vaderdag van.

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>