Malika: Twee webshops met mooie en originele spullen … mon.MO en TNterior!

In deze blogpost vertel ik over 2 super leuke webshop-adresjes. Twee straffe madammen, twee zakenvrouwen, twee “starters” in de wereld van webshops… Ze verkopen zo’n mooie producten dat ik ze met veel plezier aan jullie voorstel. 

mon.MO!

De eigenares van mon. MO accessories, Virginie, ken ik al sinds mijn tienerjaren. Ze ruilde de Kempen in voor het natuurrijke Namen. En soms, als ik de mooie foto’s op haar IG account bekijk, ben ik een beetje jaloers op de prachtige omgeving waarin ze nu woont

Virginie is altijd al iemand geweest die niet “met de massa meeliep”.  Laat dat nu net zijn wat ik zo in haar bewonder.  Ze is eigenzinnig en creatief.
Twee eigenschappen die absoluut nodig zijn voor de carrière switch die ze gemaakt heeft. Voorheen was ze tolk en een jaar geleden is ze een webwinkel gestart.

Mon.MO verkoopt duurzame, fairtrade en/of handgemaakte spulletjes uit Europa. Leuke, mooie en vaak verrassende items!
De webshop bestaat uit 6 verschillende collecties: Panier des Sens Parfums, Zero Waste, Sunseat Beach Towel, I love Finland en Safety First.

 

Zero Waste
De Zero Waste collectie gaat van geschenkdoosjes, herbruikbare rietjes tot een menstruatie cup!

I Love Finland!
De I love Finland! Collectie is geweldig! Prachtige linnen sjaals, linnen handdoeken van Lapuan Kankurit.
Liefhebbers van Fins design: de Tonfisk collectie van koffie- en theekopjes zijn echt de max!

Sunseat Beach Towel
Met behulp van twee houten stokjes maak je van je strandlaken een handige ligzetel. Handig toch?

TNterior

De tweede webwinkel die ik jullie wil voorstellen is Tnterior van Tina Dewitte uit Brugge. Jong en gedreven, zo kwam ze op mij over toen ik haar in La Brugeoise (De Vitrine) een tijdje geleden ontmoette.

Deze interieurinrichtster, gestart in 2016, heeft oog voor detail, elegantie en creativiteit. Ze houdt zowel van strak als van handgemaakt. Zo heeft ze haar eigen collectie “Handmade by TN”: muurdecoratie,  plantenhangers  en candle jars.

Huisdecoratie, keukenaccessoires, geurkaarsen, kaarsenhouders, plaids … echt de moeite om eens een kijkje te nemen. Zeker als je op zoek bent naar leuk, strak en handmade. “It’s all about the details” … zoals ze zelf zegt.

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>