Geef je huid, haar & nagels een boost!

Mijn vakantie is begonnen! Het grote voordeel van leerkracht zijn … twee volle maanden ertussen uit. De voorbije weken waren best stressy en druk. Hoog tijd dus om eventjes wat gas terug te nemen en mezelf wat rust te gunnen.

Als je moe bent, merk je dat ook aan je uiterlijk. Je huid ziet er doffer uit en je haar is futloos. Daarom wil ik met alle plezier ook tijd maken voor wat extra verzorging. Om mijn huid en mijn (toch al dunne) haar een boost te geven, test ik 3 nieuwe productjes die te verkrijgen zijn in de apotheek.

Lierac Sébologie 24h intensive treatement

Elke ochtend en avond, na het reinigen, gebruik ik dit serum van Lierac. Wat hier zo leuk aan is … het bestaat uit twee delen. Een serum voor overdag (de muntgroene kant, aangegeven door het zonnetje) en een serum voor ’s nachts (de grijze kant, aangegeven door het maantje). Dit serum zorgt voor een intense verzorging op drie vlakken:

  • glimmen (talg) verminderd
  • je krijgt fijnere en gereinigde poriën
  • puistjes en littekens worden gecorrigeerd

Na een aantal dagen al voelt mijn huid veel frisser aan. Wanneer ik het serum aanbreng, heb ik telkens het gevoel dat het door mijn huid onmiddellijk opgezogen wordt. Waarschijnlijk een teken dat deze extra verzorging echt broodnodig was!

Phytophanère voedingssuplement

In dit potje zitten capsules die allerlei vitamines, essentiële vetzuren, plantenextracten en zink bevatten. Ze geven een extra boost aan je haar en je nagels. Elke ochtend neem ik twee capsules in met een glas water. Ik merk het effect al effectief aan mijn nagels. Die groeien echt sneller dan anders én ze zijn vrij stevig.

Aan mijn haar merk ik na een dag of 10 nog niets. Aangezien ik heel weinig en enorm dun haar heb, had ik ook niet direct een dikke, glanzende haardos verwacht, ha! Ik probeer het ook al meer dan 2 jaar te laten groeien maar verder dan een paar luttele centimetertjes ben ik nog niet geraakt … Dus ik zet door en hoop met Phytophanère toch op een kleine verbetering.

JOWAE hydraterende spray

Jowaé is een hele nieuwe lijn, geïnspireerd op het Koreaanse woord “harmonie”.  Deze lijn bestaat voor 93% uit natuurlijke bestanddelen en helpt onze huid om op te boksen tegen dagelijkse stresstoestanden. Je huid geraakt terug in balans.

De “hydrating body mist” zit momenteel standaard in mijn handtas. Deze spray is enorm verfrissend en hydraterend. Ik gebruik hem meerdere keren per dag om mijn gezicht op te frissen en met het warme weer van de voorbije weken is dat geen overbodige luxe. De spray bevat antioxidanten en ruikt ook zalig!

Ik vind deze nieuwe Jowaé lijn echt veelbelovend en ga er zeker nog andere producten van uitproberen. De producten zijn budgetvriendelijk, zeker een aanrader!

Wij willen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toewensen. Malika geniet al van de Spaanse zon en cultuur in Malaga en ik pak mijn koffers om te gaan relaxen op Ibiza. Even rust nemen en inspiratie opdoen voor weer nieuwe, toffe blogposten.

Adios!

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>