Overnachten met zicht op zee in het pittoreske Domburg!

Mijn jaar is niet compleet zonder een bezoekje aan Zeeland.  Dat hoeft zelfs niet in de warme maanden te zijn want ook in de herfst of in de winter is het er heerlijk om te vertoeven. Deze keer vonden we in Domburg het perfecte adresje, mét zicht op zee, om te genieten van de laatste vakantiedagen. 

Domburg is de ideale plaats om te genieten van zee, strand en lekker eten. Er is geen strandboulevard maar op een steenworp afstand van de zee vind je een straat vol restaurantjes en mooie winkeltjes. In het dorpje heerst er altijd een gezellige bedrijvigheid en op het strand zelf is het zalig rustig. Niks beter om je hoofd leeg te maken dan lange wandelingen tegen de wind in en tussendoor uitrusten in één van de vele strandpaviljoenen.

 

Bosch en Zee

We logeerden in residentie Bosch en Zee. Hier hadden we een prachtige kamer op de bovenste verdieping van het hotel. De kamer was op zich al groot, mooi ingericht en voorzien van alle comfort. Maar het aller-, allerleukste was het balkon. Een groot balkon met zeteltjes waar je kon genieten van een fantastisch zicht op zee en op de vuurtoren in de duinen. Ik kan jullie verzekeren dat ik hier tot ’s avonds laat gezeten heb en ’s ochtends niet vroeg genoeg weer op kon. Om de zon te zien opgaan en gewoon te zitten luisteren naar de stilte. Om nadien te genieten van het lekkere ontbijtbuffet want zeelucht maakt je hongerig, toch?

Wat te doen?

Het is maar een minuutje wandelen van het hotel naar het centrum of naar het strand. Je kan ook een fiets huren en een tochtje maken naar één van de naburige dorpjes. En met de auto ben je in 20 minuutjes in het gezellige stadje Middelburg.
Wie langer verblijft, kan via het hotel een strandcabine huren. Super handig want zo hoef je niet elke dag alles mee te sjouwen!
Om een hapje te eten, zitten wij graag op het terras van de Roode Leeuw. Eenvoudig, niet duur maar heel lekker en ideaal voor mijn favoriete bezigheid “mensen kijken”, haha!Als ik weer naar huis moet vertrekken vanuit Zeeland, ben ik altijd wat weemoedig. Om de één of andere reden voel ik mij hier echt thuis en op mijn gemak. Vooral mijn kamer, waar ik me Julia waan op het balkon, laat ik niet graag achter. Gelukkig neem ik mijn eigen Romeo gewoon mee naar huis 🙂
Zeeland, tot gauw!

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>