Het “terug naar school” avontuur!

“Het leven loopt niet altijd zoals je het gepland hebt” … we beginnen deze week met een spreuk en niet zomaar één. Deze spreuk lijkt wel the story of my life (en van vele werkende mama’s, vermoed ik). De voorbije twee weken waren weer best pittig met heel wat onverwachte wendingen en een hindernisje hier en daar. Niks onoverkomelijk maar een “gewoon” rustig weekje, zonder hoogtes en laagtes … ja, dat is zeker welkom! 

Mijn kids zitten allebei waar ze graag zitten. Seppe kan weer volop sporten en Amber haar studentenkamer is ondertussen mooi ingericht. Net op tijd voor de start van het academiejaar. Dat wil zeggen dat ik me zelf ook weer helemaal kan concentreren op mijn job als leerkracht Economie en Nederlands. Dat laatste vak is er nieuw bijgekomen en dat brengt een beetje extra voorbereiding met zich mee. Maar dat heb ik er graag voor over want als blogger vind ik het natuurlijk super leuk om bezig te zijn met taal, met lezen en met schrijven. Een hele fijne uitdaging dus. Tel daar mijn toffe collega’s bij op en deze mooie, comfy outfit uit de nieuwe Terre Bleue collectie en je krijgt een gelukkige vrouw. Eentje die best kan dealen met hier en daar een hindernisje, ha 🙂

Hoe zijn jullie eerste schoolweken geweest? x

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>