Lifestyle pop-up LES COPINES!

LES COPINES is een initiatief van Malika en Virgie, twee powerladies met een hart voor pure en duurzame producten. Malika schrijft af en toe een  toffe blogpost voor LOT12 en is jullie waarschijnlijk niet onbekend. Virgie is de vrouw achter Mon.MO accessoires. Dit weekend organiseerden zij voor de allereerste keer een pop-up event samen met Meanwhile fashion en Yummi Tea. Ik ging er de sfeer opsnuiven en zag dat het een succes was!

Ik vergelijk het event met een gezellig marktje waar je kan kennismaken met allerlei lifestyle producten. De nadruk ligt echt op natuurlijke materialen en eerlijke producten. Heel leuk dat deze bio lijn volledig wordt doorgetrokken, ook naar de hapjes en drankjes die ze serveren.

LIFESTYLE

Bij Malika van Mijn Argan (lees ook hier) kan je terecht voor pure arganolie. Een super product om je huid mee te verzorgen. Ik spreek hier uit ervaring! Nieuw in haar assortiment is de culinaire arganolie die je kan gebruiken in verschillende gerechten, sauzen en dressings. Er staat ondertussen een flesje in mijn keukenkastje … heel benieuwd om dit uit te testen.

Mon. MO (lees ook hier) staat voor duurzaam, zero waste & fairtrade. Je vindt hier leuke en kwaliteitsvolle accessoires en interieurspullen. Mijn oog viel direct op een reusable, glazen koffiebeker, meer bepaald een Joco Cup. Super mooi design en heel handig door de isolatieband en het deksel uit siliconen.

Ook Meanwhile Shop was van de partij. Denk aan los gebreide vestjes, kleurrijke kimono’s en zachte stofjes. Stijlvolle én bovendien Belgische mode. We like it!

Last but not least was er de losse thee waarvan je happy wordt, Yummitea. De smaken zijn sowieso origineel en zeer lekker maar waar ik vooral heel vrolijk van wordt, zijn de kleurrijke verpakkingen. Enkele blikken van je favoriete smaken op een plank of op de kast geven meteen een frisse toets aan je keuken.

 

EINDEJAAR POP-UP

Wil je ook eens graag kennismaken met al deze toffe merken en nog veel meer? Dat kan want later dit jaar volgt er nog een LES COPINES pop-up  event. Ik houd jullie zeker op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>