Bye bye rolkraagtruitjes: Hier is de BABOR HSR lifting neck & decolleté cream!

Soms ben je als blogger wel heel blij met de producten die je mag uittesten. Vorige week kreeg ik van BABOR de HSR lifting neck & decolleté cream en die komt als geroepen! Mijn nek en vooral decolleté hebben deze zomer veel geleden. Ook al gebruik ik een zonnecrème met hoge factor, uv-stralen zijn hardnekkig en agressief. Bovendien ben ik een zijslaper en ook daarvan krijg je rimpeltjes! Hoog tijd dus om de huid van mijn decolleté en nek een echte boost te geven. 

Waarom je deze extra verzorging nodig hebt …

Dat de huid net hier om een luxeverzorging vraagt, heeft zo zijn redenen: op de hals en het décolleté zit nauwelijks onderhuids vetweefsel. Ook talgklieren zijn in deze zone schaars. De collageenvezels die zorgen voor een strakke huid, zijn hier minder dicht. Helaas krijg je hierdoor bijzonder snel hardnekkige rimpels.

Schitterend resultaat!

Dat de producten van BABOR fantastisch werken, daar ben ik van overtuigd. Heel af en toe verwen ik mezelf met een BABOR gelaatsverzorging in een schoonheidssalon. De geur, de beleving, de werking, … hier kan weinig aan tippen.

Ook deze crème voelt zijdezacht aan en zit barstensvol beauty-technologie. Rimpels verminderen, het weefsel wordt steviger en het huidoppervlak gladder. De collageenvezels blijven veel elastischer, het vochtverlies wordt ingeperkt en daardoor blijft je decolleté mooi strak. Van pigmentvlekjes op deze plaats heb ik nog geen last maar ook die worden aangepakt. Bestaande ouderdoms- en pigmentvlekken vervagen en nieuwe worden voorkomen.

Voor een 50ml pompflacon betaal je 79,00 euro. Niet goedkoop maar omdat je er echt een goed resultaat mee bereikt, vind ik het z’n geld wel waard. Je kan deze flacon verkrijgen in een BABOR instituut of hier online bestellen.

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>