Een fris en gezellig interieur met verse bloemen van Greetz.be!

“Rust in je huis, brengt rust in je hoofd” … Wie mijn blog al even volgt, weet dat dit mijn favoriete quote is. Elke dag opnieuw ben ik blij als ik mijn eigen living en keuken binnenstap. Zeker geen super cleane, lege ruimte maar alles heeft wel een vast plaatsje. Ik hou van zachte kleuren en natuurlijke materialen. Verder is er ruimte voor een paar mooie spullen. Dingen die een emotionele waarde hebben, praktisch zijn of die me een instant gelukkig gevoel geven. Zoals dit kleurrijk boeket verse bloemen dat ik deze week bestelde bij Greetz.be

Ik hou van verse bloemen in huis. De kleuren, de geur, de gezellige sfeer … Vorige week was super druk dus bestelde ik simpelweg, tijdens mijn middagpauze, online dit mooie boeket.  Een gokje, want tot nu toe kocht ik mijn bloemen altijd in de bloemenwinkel of de supermarkt.

Echt verrassend hoe goed alles geregeld is. Reeds de volgende dag werden mijn bloemen aan huis geleverd, netjes in een grote box vol toffe spreuken. Ze komen rechtstreeks van de veiling en worden geleverd met de steeltjes in een pot water. Ondertussen zijn we een week verder en mijn boeket is nog steeds mooi. Acht dagen versheid garantie: check!

Zelf koos ik voor het boeket “Florissant” omdat het perfect past in mijn interieur. Maar er is echt heel veel keuze qua samenstelling, kleuren en prijsklasse. En als je graag een boeket als cadeau wil schenken, kan je er een persoonlijke boodschap of fotokaart bij laten bezorgen. Super handig, toch!

Ook benieuwd naar de mooie boeketten van Greetz.be? Neem zeker eens een kijkje hier op de website!

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>