Nieuwe herfst make-up by ARTDECO en Claudia Schiffer!

Wisten jullie dat ik een aantal jaren geleden, nog voor ik begon met LOT12, mijn eigen schoonheidssalonnetje had? Ik deed vooral gelaatsverzorgingen en make-up. Mijn verzorgings- en make-up producten waren van het merk Artdeco. Een heel fijn merk om mee te werken en ook prijs-kwaliteit zitten ze super goed. Nog steeds gebruik ik de make-up van Art deco vaak voor mezelf. Deze herfst ben ik vooral fan van het New Classic oogschaduwpallet en de lipgloss uit de Claudia Schiffer lijn. 

Fall for the New Classic oogschaduw!

Wat de oogschaduw palletjes van ARTDECO zo speciaal maakt, zijn de losse blokjes met magneet. Je kan elk pallet samenstellen zoals je het zelf wil door de blokjes er simpelweg in of uit te klikken. Alle kleurtjes zijn apart te bestellen, super handig! Ik ben wel fan van deze bruine tinten. De lichtste kleurtjes zijn ideaal voor overdag maar met de donkere, diepe tinten kan je een mooie avond make-up maken. Het middelste kleurtje in dit pallet (foto boven artikel) is mijn favoriet. Ik gebruik het dagelijks samen met een donkerbruin oogpotlood. Het pallet zelf is niet enkel praktisch in gebruik maar ook heel stijlvol. Ideaal om mee te pronken in mijn doorschijnend make-up tasje.

 

Claudia Schiffer Lipgloss!

Ik hou wel van een iets zwaardere oog make-up maar mijn lippen houd ik liever neutraal. Bij special occasions gebruik ik wel eens een rode lipstick maar meestal ga ik voor een nude kleurtje of een mooie, verzorgende gloss. Momenteel is deze van Claudia Schiffer mijn favoriet. De verpakking is , zoals steeds bij dit merk, uitzonderlijk mooi. Verder plakt deze gloss niet en blijft hij heel lang zitten.

Benieuwd wat er in jullie make-up tasje zit deze herfst …

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>