Malika: On the couch bij Chantal en Randi van Philippo Flowers!

Vandaag breng ik een bezoekje aan de ladies van Philippo Flowers. Ze zijn een vaste waarde in Mol maar sinds een half jaar baten ze hun mooie bloemen- en interieurzaak uit in een nieuw pand. Als ik de frisse en ruime winkelruimte binnen stap, ben ik meteen gecharmeerd door de steigerhouten wanden en toonbanken. Er heerst hier een aangenaam en gezellig sfeertje! 

Moeder en dochter

Chantal en Randi ontvangen mij hartelijk.  Samen runnen ze de zaak, de eerste franchisewinkel van deze keten. Door nekproblemen zat Chantal een tijdje thuis, maar stilzitten was niets voor haar en ze begon oude kastjes op te maken. Ook bloemen waren een passie en zo kwam ze in dienst bij Philippo Flowers.  Al snel werd duidelijk dat haar creativiteit de bovenhand nam en ze besloot haar eigen winkel te starten.

Bloemen en interieur

Bij Philippo Flowers kan je niet enkel bloemen, bloemstukken en plantjes kopen maar ook home accessoires.
Ik vind de decoratie in bohemian style echt prachtig! Denk aan dromenvangers, macramé, schapenvachtjes, kaarsen, houten decoratie …
Ook haar opgemaakte kastjes zullen in de loop van tijd deel uit maken van hun gamma.

Ik wil de mensen een warm gevoel geven

Workshops

Chantal en Randi houden van gezelligheid. Die gezellige sfeer is zeker terug te vinden in de workshops die ze overdag in de winkel organiseren. Je hoeft zelf niets mee te brengen, er wordt voor alles gezorgd: materiaal, een hapje en een drankje. Richtprijs: +/- 50 euro.

Bedoeling is een losse en gemoedelijke sfeer te creëren. Klanten die binnen komen, kunnen even een kijkje nemen en zelfs aansluiten.
Ik schrijf mij alvast in!

Feesttafels

Misschien een tip voor de komende kerst?  De ladies zorgen voor een perfect gedecoreerde tafel voor elke gelegenheid. Voor een communie, huwelijk, babyborrel of een etentje thuis. Leuk voor iedereen die inspiratieloos is of gewoon eens een professioneel gedekte tafel wil.

Nieuw: bloemenabonnementen!

Vanaf deze maand start Philippo Flowers Mol met bloemenabonnementen. Je kan kiezen voor een wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks abonnement. Zalig toch om geregeld een verse bos bloemen aan huis geleverd te krijgen? Deze service is ook ideaal voor lokale bedrijven en winkels.

Bestellen kan in de winkel of telefonisch: 014/31 49 64.

Giveaway

Op de afsluitende vraag “wat is jullie lievelingsbloem?” zeggen ze beiden volmondig: “pioenroos”! Toevallig ook mijn favoriet!

Het was een super gezellige babbel en Chantal en Randy willen mij niet laten vertrekken zonder een leuke giveaway. Thx!!

Ik mag 3 bloemenbonnen van € 25,00 wegschenken.

De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 2 november.
Good luck!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>