Met deze winterjas kan je de kou trotseren!

Koud, regen, wind, donker, … typisch voor de tijd van het jaar. Er is maar één ding dat ik hier leuk aan vind. Of eigenlijk twee. Ten eerste is het binnen super gezellig en ten tweede kan ik eindelijk mijn favoriete winterjas dragen! 

Ik wilde dit jaar sowieso een jas van (imitatie) omgekeerd schaap. Lekker warm en heel aangenaam om te dragen. In de collectie van Terre Bleue vond ik al snel wat ik zocht. Een stijlvolle, zwarte jas met de perfecte lengte. Ik wil in de winter altijd een iets langere jas omdat mijn onderrug en benen dan ook warm blijven. En omdat een jas met deze lengte ook perfect is om over een kleedje te dragen.

HELLO WINTER!

De binnenkant van deze jas is dus van imitatiewol, de buitenkant van suede. Afgewerkt met een leren biesje. Al van september hangt deze jas in mijn kast dus ik ben wel super blij dat ik er nu eindelijk van kan genieten. Kom maar op met die koude dagen … I’m ready!

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>