Welk speciaal moment kies jij in de Spaas Momentenwinkel?

 

Na een lange werkdag thuiskomen wanneer het buiten al donker is … en dan overal kaarsjes aansteken. Dat is voor mij het toppunt van winterse gezelligheid. Bij SPAAS denken ze daar net hetzelfde over. Tot en met 23 december kan je terecht in de pop-up Spaas Momentenwinkel in het Wijnegem Shoppingcenter. Er zijn verschillende acties en belevingen maar je kan er vooral veel inspiratie opdoen! 

Sfeervolle momenten

Met deze allereerste Momentenwinkel wil Spaas al onze belangrijke momenten nog sfeervoller maken. In speciaal ingerichte hoekjes worden vijf momenten in de verf gezet: Cosy, Loving, Relax en voor deze tijd van het jaar Christmas Family en Outdoor Winter. Uiteraard met aangepaste kaarsen voor extra gezelligheid.

Wat valt er te beleven?

Je vindt in deze pop-up winkel heel wat toffe eindejaarscadeautjes en gevulde cadeauboxen. Maar je kan ook zelf een mooi pakket samenstellen in een Gift Box om je geschenkje nog persoonlijker te maken. Via een speciale monitor kan je een zelfs een persoonlijke wens met foto van jezelf doorsturen naar een speciaal persoon.

Op zaterdag zijn er extra leuke acties! Bij elke aankoop kan je genieten van een heerlijke gratis koffie bij de eigen Spaas Barista. Van 14.00u tot 18.00u kan je je eigen kaarsje maken met je favoriete kleur en bijpassende geur.

Praktische info!

De Spaas Momentenwinkel is gelegen op de eerste verdieping van het Wijnegem Shoppingcenter in de CDKN shop. Meer info over acties en koopzondagen vind je hier.

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>