Xavies’ Granola bites: Lekkere én gezonde tussendoortjes!

Ik pleit schuldig! En wel aan het “snacken”, het snel snel naar binnen werken van ongezonde tussendoortjes. Meestal heb ik daar zelfs een excuus voor. Een hongertje tussen twee lesuren door, te druk, onverwachts één van de kids ophalen, extra vergadering, … Waarschijnlijk heel herkenbaar! Na zo’n snelle hap krijg je even een energieboost en daarna een ferme dip. Hoera dus voor de nieuwe Granola Bites! Gezonde, knapperige koekjes met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Bye bye snelle suikers!

Ik ben al lang fan van Xavies’ Granola als ontbijt (zoals je hier kan lezen). Daarom ben ik blij dat Xavies’ op de markt komt met de Granola bites. Krokant geroosterde koekjes die nu standaard in mijn handtas zitten. Ideaal bij een klein hongertje.

Er zijn drie varianten:

  • Hazelnoot en Cacaonibs (lichte cacaotoets)
  • Pecan en Gember (subtiele exotische noot)
  • Amandel en Kokos (gezonde vezels zonder toegevoegde suikers)

Alle soorten zijn heerlijk krokant geroosterd. De eerste twee varianten zijn enkel gezoet met natuurlijke agave siroop, in de Amandel en Kokos bites zitten helemaal geen toegevoegde suikers. Allemaal super lekker trouwens! Maar als ik één favoriet moet kiezen, is dat de Pecan en Gember.

Ook zin gekregen om de Granola bites te proberen?

De lijst met verkooppunten vind je hier en alle varianten zijn natuurlijk ook te verkrijgen via de  Xavies’ webshop.

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>