Dresscode: stijlvol zwart met een vrolijke noot!

Kies een stijlvolle outfit in zwart, steek er een hakje onder en hoppa … je bent meteen partyproof! Ik koos dit jaar eens niet voor een lbd (little black dress) maar voor een losse, zwierige broek. Hierop combineer ik een eenvoudige maar mooie blouse, ook in zwart. Upgraden naar een feestelijke look doe ik met glittersokken, enkellaarsjes en grote oorbellen. 

Zwart is altijd feestelijk. Punt. Zorg er alleen voor dat je het combineert met een aantal feestelijke elementen zoals een mooie clutch, een portie bling bling of een vleugje rode lipstick. Helemaal hot dit jaar zijn gouden juwelen en faux fur.

Bij mijn feestoutfit van Wow To Go kies ik dit jaar voor statement oorbellen in een soort van luipaardprint. Mijn haar steek ik losjes op naar 1 kant zodat de oorbellen echt opvallen.

Wat ik super belangrijk vind aan een feestoutfit is dat ik hem nadien ook nog kan dragen. En dat is hier zeker het geval. De losse broek combineer ik evengoed casual met een sneaker en een gebreide trui of sweater. De blouse is ook heel stijlvol op een grijze jeans. Win win dus!

Ik voorzie als ik naar een feestje ga altijd een jasje. Het maakt een outfit helemaal af en stel dat er gekozen wordt voor een (oergezellig) aperitief buiten rond een vuurkorf, dan heb ik het tenminste lekker warm. Wat vinden jullie trouwens van deze kleurrijke kimono die ik koos bij Who’s That Girl?  Heerlijk oversized, een perfecte lengte en heel mooi in combinatie met het basic zwart. Voor mijn doen best gedurfd maar het zijn feestdagen voor iets, toch!

Wat je ook draagt, ladies, zorg ervoor dat je je in de eerste plaats goed voelt in je outfit. Schuif je voetjes onder tafel of trek je dansschoenen aan maar vooral … geniet met volle teugen van de laatste dagen van 2018!

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>