Damart: Warme T-shirts voor coole kids!

Happy 2019! Eerst en vooral wil ik jullie allemaal veel geluk wensen in het nieuwe jaar. Zeker goed gezond blijven en verder genieten van de kleine en grote dingen die je op je pad komen. Hier zijn ondertussen de laatste nieuwjaarsbrieven voorgelezen en de laatste cadeautjes uitgedeeld. Voor mijn allerschattigste nichtje en petekindje Finn kocht ik dit jaar (naast haar favoriete lol surprise) een super cool én lekker warm T-shirt van Damart

Het T-shirtje komt uit een limited edition collectie die nu in de winkels ligt en ook online te verkrijgen is. Er zijn 6 exclusieve shirts voor kids van 2 tot 10 jaar, allemaal in zachte tinten en met een leuke tekst. Bij elk T-shirt krijg je gratis een mooi opbergzakje in bijpassende stof.

Voor Finn koos ik het “I believe in unicorns” T-shirt in haar lievelingskleur roze. Het is gemaakt uit Thermolactyl, een stof met miljoenen luchtbelletjes in de vezels. Die zorgen voor een aangename warmte en maken de stof ademend voor een zeer hoog draagcomfort. Super dus om in te slapen of om thuis in te spelen. Volgens mij kan het T-shirt ook perfect gecombineerd worden op een leuke jeans met een gebreid vestje erover.

Mijn nichtje is er alvast super blij mee en dat maakt van mij een gelukkige tantie!

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>