4711 – ACQUA COLONIA Myrrh & Kumquat!

De “4711” roept bij velen van ons herinneringen op aan de typische geur van het flesje eau de cologne. Meestal terug te vinden op het nachtkastje of de lavabo van de bomma. Een heerlijk vleugje nostalgie maar ook best scherp en indringend. Een beetje sceptisch dus testte ik deze geur uit de vernieuwde Acqua Colonia lijn. Een aangename verrassing! 

Aromatherapie

In deze koude dagen hebben we graag warmte en geborgenheid. De limited seasonal geuren van 4711 Acqua Colonia spelen hier graag op in. Ze werken voor elke geur met contrasterende ingrediënten uit de natuur die een positieve invloed hebben op ons humeur. Naast de Myhrr & Kumquat is er voor deze winter ook de Saffron & Iris geur.

Ingrediënten

Ik koos voor de MYHRR & KUMQUAT variant. De geur is heel speciaal en blijft verrassend lang hangen. Zelfs na een hele dag blijf ik de geur subtiel ruiken en zo heb ik het graag!

Het kruidige en rokerige MIRRE zorgt voor mentale ontspanning en innerlijke rust. Terwijl de KUMQUAT een frisse toets geeft en de zintuigen verkwikt. Samen zorgen ze voor een heel aangenaam geurenpalet.

Weetje: 4711 is het huisnummer van een pand aan de Glockengasse in Keulen waar dit “Keulse water” is geproduceerd.

Een klassiek jasje

 

Het geribbelde flesje van deze Aqcua Colonia lijn is prachtig! Het is zeker niet de duurste geur uit mijn verzameling maar wel de geur met de mooiste verpakking. Heel elegant, vrouwelijk en een klein beetje retro. Wat mij betreft een musthave voor op je badkamerkastje!

Te verkrijgen in 50 ml of 170 ml in de parfumerie. 

4711 acqua colonia flacons

 

 

Share This Story

Geen categorie

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>