Lente in februari!

Hoe mooi kan het weer in februari zijn? Het leek wel lente de voorbije dagen! We wilden dit weekend dan ook zoveel mogelijk profiteren van de eerste zonnestralen.

Vlakbij ons liggen er hele mooie wandelpaden, zoals in het Prinsenpark in Retie. We kozen voor de tour van 6,4 km en lieten ons verbazen door de mooie plekjes die we onderweg tegenkwamen. Afsluiten deden we op het gezellige terrasje aan Sas 6.

Wanneer het eerste zonnetje komt piepen, krijg ik meteen zin om een lente-outfit uit de kast te halen. Bye bye kousen en dikke truien … Hello t-shirts en open schoentjes! Ik koos dit weekend voor een linnen broek met witte top van Terre Bleue.  De kleuren van deze outfit matchten perfect met de omgeving, ha … ideaal om wat fotootjes te nemen!

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>