Justframeit: Mooie momenten ingekaderd!

Leuke foto’s van de kinderen uitzoeken, ze laten afdrukken en inkaderen … het stond al lang op mijn to-do lijstje! Shame on me, maar al meer dan een jaar schoof ik het voor me uit. Tot ik onlangs via Instagram terecht kwam bij Justframeit.be. Twee eenvoudige stapjes verder zaten de kaders in mijn winkelmandje. Ondertussen heb ik er een mooi plekje voor gevonden in onze woonkamer. En ik ben super blij met het resultaat! 

Foto’s kiezen

… BECAUSE EVERY PICTURE TELLS A STORY …

Op vele plaatsen hangen de traditionele, geposeerde schoolfoto’s van de kinderen boven de schoorsteen of “den dressoir”. Heel leuk maar iets wat ik zelf absoluut niet wou. Ik koos voor foto’s die zeker niet perfect zijn maar waar toffe herinneringen aan vasthangen. Een gekke foto van Seppe in de Efteling en een foto van Amber aan de rand van het Gardameer in Sirmione. Omdat ik eens gelezen heb dat je beter kan decoreren in groepjes van drie, koos ik nog voor een extra kadertje. Een iets kleiner formaat met een foto die ik genomen heb van kleurrijke bloemen.

Klaar in 1,2,3!

Op de website van JustFrameit kies je eerst je kaderstijl. Ik ging voor simpele, witte kaders omdat die het beste passen in mijn interieur. Maar er is echt voor elk wat wils. Ook verschillende stijlen mixen, geeft een tof resultaat! Daarna load je je favoriete foto up, je kiest het gewenste formaat en je ziet onmiddellijk hoeveel je voor jouw gepersonaliseerde kader(s) moet betalen.

Kaders ophangen … no stress!

Een paar dagen later werden mijn kaders thuis afgeleverd. Netjes en veilig verpakt in bubbeltjesplastiek. De kaders zijn niet goedkoop maar kwaliteitsvol en allemaal ambachtelijk gemaakt. En dat zie je wel. Ook mijn foto’s zagen er perfect uit achter het super heldere plexiglas. Voor het ophangen had ik wat meer schrik omdat ik sowieso gedacht had aan boormachines en hamers. En een hubby met weinig tijd waardoor de kaders minstens 2 weken in een hoekje van de kamer bleven staan (herkenbaar ladies?) …

Maar nee! Ook dat was een fluitje van een cent. De kaders worden geleverd met een handig zelfklevend Tesa systeem. Dus zelfs ik kon ze heel gemakkelijk (mja, met een klein beetje hulp van YouTube) tegen de muur hangen. Misschien niet tot op de millimeter recht maar who cares?

Gezellig hoekje

Ik ben eerlijk waar heel tevreden met het resultaat. De woonkamer oogt direct nog huiselijker met mijn twee allerliefste schatten tegen de muur. Een ietwat verloren hoekje is nu helemaal opgefrist en ziet er heel gezellig uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>