Klinken op mooie herinneringen met Greetz.be!

Tijdens de korte schoolvakanties probeer ik altijd wat “bijbabbeltijd” met vriendinnen in te lassen en zeker ook met mijn vroegere buurvrouwtjes. Als mama’s met een drukke job vinden we het niet altijd gemakkelijk om regelmatig af te spreken. Ook al zijn onze kinderen ondertussen de pampers al lang ontgroeid, ha! Maar hoe lang het ook geleden is dat we elkaar gezien hebben, het blijft vertrouwd en super fijn om samen te zijn. We klinken dan ook graag op onze vriendschap met een glaasje cava. Ik bestelde voor de gelegenheid een mooie én lekkere fles bij Greetz.be

Weten jullie nog dat ik in een vorige blogpost vertelde over verse bloemen die ik online bestelde? Wel, op diezelfde website vind je naast bloemen ook kaartjes, chocolade, geschenkjes voor baby’s en kids en andere toffe dingen om cadeau te doen. Zoals dranken. Nu ken ik heel weinig van “goede” wijnen of cava’s dus ik bestelde weer puur op het gevoel een mooie fles.

De dag nadien al werd de fles thuis afgeleverd en net zoals vorige keer, ben ik super enthousiast over de verpakking. Een doos vol lieve boodschappen die zorgt voor een instant happy gevoel! De fles zelf, Cu4tro Cava Brut, is zilverkleurig en ook te verkrijgen in de roze versie (Cava Rosado). Als je wil kan je het etiket personaliseren via de website en dan krijg je een heel mooi én origineel cadeautje.

De foto’s heb ik thuis op voorhand genomen maar ons flesje hebben we opgedronken bij Kim in de Pegelstraat. Mijn vroegere straat waar ik samen met mijn twee favoriete buurvrouwtjes toch heel wat herinneringen achter gelaten heb. Onze kids speelden in alle tuinen tegelijk toen er nog geen schuttingen stonden en elke week bakte er wel iemand van ons pannenkoeken voor de hele bende. ’s Avonds gingen we samen sporten (of wijntjes drinken in de sportclub). Mooie tijden! Ondertussen is er veel veranderd en woont er zelfs eentje “over t water”. Maar gelukkig zijn er What’s App groepjes en schoolvakanties om bij te babbelen.

Cheers!

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>