OY: Weg met vervelende zweetgeurtjes!

Een tijdje geleden maakte ik op een persevent kennis met Inge, een apothekeres die zelf een product ontwikkelde om komaf te maken met vervelende zweetgeurtjes. Ze vond inspiratie in de frisheid, puurheid en vrijheid van de zee en koos voor de naam OY , het Noorse woord voor “eiland”. Als je dit product 8 dagen lang gebruikt heb je geen deodorant meer nodig. Ideaal om uit te testen tijdens de voorbije hittegolf!

Zweten is niet ongezond. Alleen die zweetgeurtjes zijn zo vervelend, zeker op stressvolle dagen! En dat is nu net wat de OY Deo Wash gaat aanpakken. Het gaat de bacteriën en schimmels te lijf die de zweetgeur veroorzaken zonder de zuurtegraad van onze huid aan te tasten.

HOE GEBRUIK JE HET?

  • Breng een nootje zeep aan (echt heel weinig want ik gebruikte de eerste dagen veel te veel) onder je oksels
  • Masseer goed in en laat 1 minuut inwerken (bijvoorbeeld tijdens het tanden poetsen)
  • Spoel af met water. De olie verandert nu in een melkachtige emulsie

FRISHEID, ALTIJD EN OVERAL …

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet snel zweet. Maar ook tijdens de voorbije bloedhete dagen bleef ik dankzij dit product heel lang een fris gevoel houden en dat is toch wel fijn. Een ander groot voordeel is dat je geen zweetkringen krijgt op je kleren. Yess … perfect voor mijn favoriete witte hemdjes en T-shirts. De OY Deo Wash ruikt naar hamam en eucalyptus. Je moet er voor zijn maar ik hou wel van kruidige geuren.

Dit product is voor sommige mensen een perfecte oplossing en kan een boost geven aan je zelfvertrouwen. Het werkt niet alleen voor oksels maar je kan het ook gebruiken voor je voeten of andere huidplooien. Zeker het proberen waard!

Je kan de OY Deo Wash kopen in verschillende apotheken of online bestellen via deze link.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>