Een oude markttafel uit India voor de inkomhal!

Hoog tijd om nog eens een leuk interieuradresje met jullie te delen! Al ruim een jaar zijn de hubby en ik op zoek naar een mooie tafel voor onze inkomhal. Eentje die echt 100% naar onze zin is … we vonden ze maar niet. Tot vorige week. In het gezellige ‘s-Hertogenbosch stapten we een klein winkeltje WANDERWOOD binnen. Ons oog viel meteen op de tafel. De perfecte afmetingen en de juiste stijl … BINGO!

‘s- Hertogenbosch heeft zowiezo ons hart gestolen. Het is maar een uurtje rijden van ons thuis en we vragen ons af waarom we hier niet eerder beland zijn. Ik beloof jullie alvast … binnenkort ga ik terug om een uitgebreide blogpost over deze stad te schrijven met allerlei hotspots, leuke eetadresjes en winkeltjes.

Ik hou vooral van de kleine straatjes met vintage, eco en originele winkels. Waar je de mooiste spulletjes voor je huis kan scoren. Zo vonden we een paar jaar geleden onze droomluster in Maastricht (zie deze blogpost). Ik was er meteen verliefd op en nog voor ons huis goed en wel klaar was, lag deze luster met honderden kleine schelpjes te wachten om opgehangen te worden.

Mijn favoriete straatje in Den Bosch is de Snellestraat. Het is een aaneenschakeling van winkeltjes die allemaal prachtig zijn ingericht en kleurrijke lunchadresjes. Voor elke winkel staan zitbankjes buiten en er heerst een super gezellige sfeer. De collectie van Wanderwood bestaat voornamelijk uit natuurlijke woondecoratie en meubeltjes met een bohemian look. Helemaal mijn ding dus!

De haltafel die we hier gekozen hebben, is een oude markttafel uit India. Elk van deze tafels heeft een uniek bovenblad. Ze worden opgeknapt door de timmermannen van Otentic voordat ze naar Nederland komen.

Ondertussen zijn we de tafel al gaan ophalen en staat ze te pronken in onze inkomhal. In september beginnen hier de schilderwerken en er moet nog heel wat gedecoreerd worden. Ik ga nu alvast op zoek naar een mooi oudroze vintage tapijt en een grote spiegel om het plaatje compleet te maken!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>