Wis die sporen van vermoeidheid met het TIME serum van Ici Paris XL!

Jonge mama’s weten waar ze aan beginnen. Uren wakker liggen door hongerige baby’tjes, tandjes die doorkomen en snotneusjes. Maar dat er 15 jaar later nog zo’n periode aanbreekt van slapeloze nachten … daar zijn we niet op voorbereid. Terwijl menig vaderfiguur met een gerust hart ligt te snurken, ligt mama wakker. Te wachten tot in de vroege uurtjes puberzoon of dochter veilig thuis komt van een nachtje stappen. En wanneer dan eindelijk die achterdeur in het slot valt, valt ook zij in slaap. Om ’s ochtends als eerste weer op te staan om pannenkoeken of eitjes te bakken omdat het weekend is 🙂

Ik kan ervan meespreken. Zo’n nachten hakken er best hard in en laten sporen van vermoeidheid na. Dat zie je ook aan mijn huid en mijn gezicht. Gelukkig kunnen we dan onze trukendoos van make-up bovenhalen en bestaan er crèmes die toch zorgen voor een frissere teint.

Zo ontdekte ik onlangs het corrigerend en perfectionerend serum TIME van Ici Paris XL. Dat gebruik ik nu dagelijks ’s ochtends en ’s avonds onder mijn dag- of nachtcrème en ik merk dat mijn huid veel frisser aanvoelt en er beter uitziet. Zo’n serum doet (voor zover dat mogelijk is) wonderen! Mijn fijne denk -en zorgenrimpeltjes zijn iets minder zichtbaar en vooral mijn teint ziet er beter uit. Minder vermoeid en daar ben ik blij om.

Dus hoera voor dit product! Het werkt, heeft een mooie eenvoudige verpakking en de prijs-kwaliteitsverhouding zit super. Dit serum is te koop bij Ici Paris XL voor 19,95 euro. Binnen de TIME lijn vind je ook nog een dag-en nachtcrème en een corrigerende oogcontourcrème. Ik ga ze zeker ook eens uitproberen.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>