De nieuwe, verleidelijke geur van Batiste TEMPT!

De droogshampoos van Batiste staan standaard in mijn badkamerkastje en de mini versie zit altijd in mijn handtas. Omdat ik zo weinig én ook nog eens heel fijn haar heb, moet ik het bijna dagelijks wassen. Gelukkig is er dus deze droogshampoo om mijn lokken weer op te frissen tussen twee wasbeurten door!

Na één dag ziet mijn haar er alweer een beetje vettig uit en het (weinige) volume verdwijnt als sneeuw voor de zon. Daarom vind ik de droogshampoos Van Batiste ideaal. Mijn haren zien er terug schoon uit, ruiken heel fris en ik krijg er opmerkelijk meer volume mee als ik voldoende product gebruik.

Verslavende geur!

Tot nu toe hield ik vooral van de subtiele geur van de Batiste Blush. Maar sinds kort is er een nieuwe variant op de markt met een zalige geur … de Batiste Tempt. Een zwoele, bloemige en ultra vrouwelijke geur. Met bergamot, vioolblaadjes en pittige roze peper in de topnoten. Daarnaast een hart van rozen en oranje bloesem en om het af te maken een houtachtige basis van patchoeli, amber en muskus. Heerlijk!

Natuurlijk vervangt droogshampoo je echte wasbeurten niet, daar moet je wel voor opletten. Het is perfect om tussendoor te gebruiken maar het is belangrijk om regelmatig je hoofdhuid goed te reinigen met echte shampoo.

Hoe gebruik je het?

  • goed schudden met de bus.
  • de spray 30 centimeter van je hoofd houden anders krijg je een witte waas.
  • spray op de haarwortels.
  • masseer het product goed in je haar (zo krijg je ook meer volume).
  • voilà, nu enkel nog stylen zoals je gewend bent.

Nog een leuk weetje om mee af te ronden … er worden wereldwijd 2 bussen Batiste per seconde verkocht! I rest my case 😉

Batiste Tempt, €5,49 voor 200ml, is verkrijgbaar bij Kruidvat.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>