Laat je huis lekker ruiken met Mylène!

Vorige weekend genoten we nog van een paar zonnige dagen in het prachtige Venetië. Maar waar ik deze herfstvakantie ook enorm van geniet, is gewoon thuis zijn. Home sweet home. En als het buiten kouder wordt en de dagen serieus beginnen te korten … dan maken we het binnen in huis extra gezellig.

Bij gezelligheid denk ik aan zachte plaids, kaarsjes en verse bloemen maar zeker ook aan geuren. Een huis binnenstappen waar het heerlijk ruikt, geeft meteen een relaxed gevoel. In het gamma van Mylène zijn er voor mij qua geuren een paar vaste waardes maar onlangs ontdekte ik via een persevent ook de allernieuwste VIK lijn die perfect past binnen mijn interieur.

VIK, een ode aan IJsland!

VIK is een magisch stadje in het meest zuidelijke puntje van IJsland. De stranden zijn er gitzwart, de golven ruig en contrasteren mooi met een wit kerkje op de top van de heuvel.

ROOMSTICKS

De kleuren van de producten uit de VIK collectie zijn dan ook zwart en wit. Ik hou van deze minimalistische stijl en de sobere, wat stoerdere verpakking. De zwarte roomsticks ogen luxueus en zo ruiken ze ook. Een iets zwaardere geur waar toch nog veel frisheid in zit.

Je kan de VIKroomsticks natuurlijk in elke ruimte of in meerdere kamers tegelijk gebruiken. Momenteel is mijn favoriete plaats de inkomhal. Zo kan ik meteen genieten van de zalige geur wanneer ik ’s ochtends de trap af kom en ook ’s avonds wanneer ik thuis kom van het werk.

HANDZEEP

Naast de geurstokjes, gebruik ik nu ook de VIK handzeep en hier ben ik helemaal fan van. In mijn keuken staat er standaard een handzeep die ik meerdere keren per dag gebruik. Omdat mijn huid zo droog is, moet ik mijn handen daarna ook insmeren met een handcrème en bijvoorbeeld tijdens het koken is dat niet altijd ideaal.

Deze handzeep is zo zacht dat insmeren niet nodig is. De structuur is eerder een romige melk dan een schuimige zeep. Maar dan eentje met een zalige geur die mooi aansluit bij de geur van de roomsticks. Het zijn kleine dingen die het thuis extra aangenaam en gezellig maken.

De textielverfrisser: a trip down memory lane!

Als er één product is van Mylène dat ik al jarenlang gebruik en waarvan ik vind dat iedereen het in huis moet hebben, dan is dat de Fresh Up textielverfrisser. Ik ontdekte het ooit op een homeparty. Sindsdien bestelde ik dit product “en masse” via vriendinnen of familieleden die zo’n homeparty organiseerden. Ik vond dat zo’n gezellige avonden! Een bende vrouwen bij elkaar die met een hapje en een drankje erbij alle productjes uittesten. Maar aangezien Mylène naast de homeparties nu ook een webshop heeft, kan ik de textielverfrisser online bestellen.

WAARVOOR GEBRUIK IK DEZE SPRAY?

Wel, zo’n beetje voor vanalles en nog wat. Het is een perfecte aanvulling op mijn wekelijkse poetsbeurt. Als alles fris gepoetst is, ga ik nog eens rond en spray ik de textielverfrisser op de zetel, op de kussens, op de propere lakens, op de badmatjes, enz … Het huis ziet er dan niet alleen proper uit, het ruikt ook overal super fris.

Tussendoor spray ik nog eens extra na het koken omdat er met een open keuken toch altijd geurtjes van het eten blijven rondhangen. Ook de matjes in de garage en in de gang probeer ik altijd fris te houden.

In geval van nood, gebruik ik de spray ook op kleding. Als één van de kids dringend een broek of trui wil aandoen die nog in de wasmand ligt bijvoorbeeld. Eventjes de textielverfrisser erop verstuiven, strijken en het kledingstuk kan nog gemakkelijk een dag gedragen worden.

In mijn vorig huis gebruikte ik de spray zelfs regelmatig op de gordijnen die er hier (voorlopig) nog niet zijn.

ZZzzzz … pillow spray!

Tenslotte was ik ook heel benieuwd naar de Mylène pillow spray. Die bestaat in twee varianten, Senses en Imagine. Deze spray met essentiële oliën belooft om sneller in slaap te vallen en zorgt voor een goede en ontspannen nachtrust. De Imagine spray is gemaakt op basis van musk, groene planten, citroen en sinaasappel.

Over dit “sneller in slaap vallen” kan ik niet veel zeggen omdat ik vaak al slaap voordat mijn hoofd mijn kussen raakt, ha! Maar de geur is in ieder geval zalig en heel rustgevend. Elke avond verstuif ik een klein beetje op het midden van mijn hoofdkussen en op de bovenkant van mijn laken. Ik ging al heel graag slapen maar nu kruip ik nog liever mijn bed in.

Automatisch ga je het “slapen gaan” associëren met deze lekkere, ontspannende geur. Voor mensen die moeilijk inslapen kan het absoluut een fijn hulpmiddeltje zijn.

GOODNIGHT!

Genieten jullie ook zo van een fris & lekker geurend huis?

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>