Umami Exclusive Cosmetics: Wellness in je eigen badkamer!

Umami betekent “heerlijk” en is vooral bekend vanuit de foodwereld. Maar ook in je eigen badkamer zet Umami Cosmetics al je zintuigen op scherp.

Bij het bouwen van ons huis wilde ik heel graag aparte badkamers. Niet alleen voor de praktische kant. De badkamer is voor mij één van de plaatsen waar ik het meest tot rust kom. Ik wil hier geen rommelige toestanden maar een minimalistisch, mooi interieur. Waar ik me kan omringen met zachte handdoeken, zalige geuren en een paar kwaliteitsvolle producten.

The World of Umami

Umami Exclusive Cosmetics is een nieuw cosmeticamerk dat smaakcombinaties omzet in een heerlijke geurbelevenis. Door het samenvoegen van bepaalde ingrediënten worden hele aparte geuren gecreëerd. Je kan kiezen uit 4 verrassende combinaties:

  • SWEET SPICES : vanille & saffraan
  • PURE BLOSSOMS: lotus & jasmijn
  • WOODY LEMONS: bergamot & cederhout
  • FRESH LEAVES: munt & gember

Romige body Cream

Gelachtige of lopende body crèmes, al doen ze nog zo goed hun werk, zijn aan mij niet besteed. Een body crème moet zacht en romig zijn en het gevoel geven dat je huid echt goed gehydrateerd wordt.

De body crèmes van Umami zijn allemaal gemaakt op basis van shea butter om je huid extra goed te voeden. Ik koos zelf voor de “Fresh Leaves” crème omdat die mijn huid na het douchen een hele frisse geur geeft.

Aromatherapie

Met de Pure Blossom geurlijn krijg je een heel lekkere, vrij zware en luxueuze geur in je badkamer. Het geeft een beetje het gevoel van in een schoonheidsinstituut te zijn.

De geurstokjes gaan immens lang mee en van de roomspray heb je maar heel weinig nodig voor een aroma dat urenlang blijft hangen. Een combinatie van deze twee is perfect voor de badkamer maar kan je evengoed gebruiken in eender welke ruimte in je huis.

Ik ben in ieder geval heel blij dat ik Umami Cosmetics ontdekt heb. De producten stralen luxe uit en zijn zalig om te gebruiken. Ondanks dit alles is de prijs voor zoveel kwaliteit echt betaalbaar.

Make you feel free in the world of Umami

Als je al stilaan op zoek gaat naar kerst- en eindejaarscadeautjes of zelf deze producten eens wil uitproberen … ga dan zeker eens kijken op de website van Umami Exclusive Cosmetics. Of speel mee met de winactie op mijn Instagram account want ik mag twee geschenkpakketjes met de Pure Blossom room spray en geurstokjes weggeven.

Good Luck!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>