Pyjama geluk!

Thuis komen na een lange werkdag en dan je werkkleren omruilen voor een comfortabele pyjama. Voor mij is dit één van de zaligste momenten van de dag. Meteen voel ik de stress van me afglijden en voel ik me helemaal op mijn gemak.

Ik moet zelfs toegeven dat ik een kleine pyjama slash huispakken verslaving heb. Mijn kast ligt ondertussen aardig vol met dikke en dunne pyjama’s, shortjes, zachte badjassen en katoenen nachthemdjes. Meestal bestel ik ze online op de website van Hunkemöller en ook dit seizoen hebben ze weer een super toffe collectie. Ik kon het dan ook niet laten om alvast iets te bestellen, nog voor de kerstman met de cadeautjes is langs geweest, ha!

Bij Hunkemöller heb je een enorm groot aanbod aan nachtmode. Heel fijn want ik hecht wel belang aan een aantal dingen bij het bestellen van een pyjama. Zo maak ik een onderscheid tussen “leefpyjama’s” en “slaappyjama’s”.

Een leefpyjama mag een beetje dikker zijn zoals een jogging en moet super comfortabel zitten. Zachte stofjes en losse broeken zijn ideaal. Een dotje in mijn haar en ik voel me op en top.

Lange broeken en dikke truien zijn dan weer not done om echt in te slapen. Voor mij veel te warm. Ik kies dan liever voor een lang t-shirt of een shortje en een topje. Deze keer ga ik voor een combi in roze velvet met gouden sterretjes. Perfect voor een goede nachtrust. Bij echt hele koude nachten wissel ik het topje in voor een zachtgrijs katoenen t-shirt, afgewerkt met een katoenen boordje.

En wanneer ik ’s ochtends uit mijn bed spring, wikkel ik me in mijn nieuwe ultrazachte badjas. Klaar om beneden op het gemakje wakker te worden met een tasje koffie.

Hechten jullie ook zoveel belang aan mooie en comfy chill- en slaapkleding?

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>