Paula’s Choice: Een persoonlijke routine voor de verzorging van je huid!

Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar is om mijn huid nog beter te verzorgen. Zoals echte volwassen vrouwen dat doen, ha! Met een vaste routine zowel ’s ochtends als ’s avonds. En met producten die aansluiten bij mijn huidtype.

Om een persoonlijk programma samen te stellen heb ik een hulplijn ingeroepen. Namelijk die van Paula’s Choice. De naam voorspelt het al … bij Paula’s Choice bestel je niet zomaar random wat producten. Aan de hand van een vragenlijstje helpen ze je met alle plezier om een routine op maat van jouw huid en wensen samen te stellen.

Voor mij kozen ze vooral producten uit de blauwe RESIST lijn aangevuld met een booster. De ingrediënten van de Resist lijn gaan huidveroudering tegen. Ze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en stimuleren het herstellende vermogen van de huid.

Hieronder beschrijf ik de verschillende producten die ik in deze volgorde nu al sinds midden december gebruik:

Stap 1: Resist Hydrating gezichtsreiniger.

Deze reiniger gebruik ik zowel ’s ochtends als ’s avonds. Voor mij misschien wel de allerbelangrijkste stap van mijn huidverzorging. Na het reinigen voelt mijn huid meteen fris aan maar zeker niet trekkerig. De melkachtige emulsie gaat namelijk ineens ook de huid hydrateren en dat voelt super. Ook leuk dat de reiniger niet prikt in je ogen zodat ik geen extra ontschminker meer moet gebruiken.

Stap 2: Resist Smoothing Treatment 10%AHA

Deze stap is nieuw voor mij. Ik gebruikte vroeger wel één of twee keer per week een scrub maar nooit op deze manier. Dit product mag je zelfs tot 2 x per dag gebruiken afhankelijk van hoe je huid erop reageert. Het is een milde exfoliant die je niet moet afspoelen. Gewoon aanbrengen door middel van een handig doseerpompje en het product zijn werk laten doen. Meestal gebruik ik het enkel ’s avonds en ik voel echt het verschil. Het maakt mijn huid gladder en vooral heel zacht.

Stap 3: Peptide booster

Deze booster zit in een klein flesje en je hebt er echt maar heel weinig van nodig. Het is een serum boordevol antioxidanten.Elke ochtend én avond meng ik een paar druppeltjes van dit product door mijn dag- of nachtcrème. Dit flesje is niet goedkoop maar wel heel krachtig. Het laat mijn huid er echt steviger uitzien dus ik ben hier héél blij mee!

Stap 4: Resist Anti-Aging Dagcrème SPF50 of Resist Barrier Repair Nachtcrème

Dagcrème

Waar ze bij Paula’s Choice heel veel belang aan hechten is de zonnefilter in de dagcrèmes. En gelijk hebben ze! Eén van de redenen waardoor ik nu fijne rimpeltjes en een paar pigmentvlekjes heb, is omdat ik hier vroeger veel te weinig op ingezet heb. Ik bruin heel gemakkelijk en dacht al vlug dat ik weinig bescherming tegen de zon nodig had. Met alle gevolgen vandien. Mijn tip dus voor ieder van jullie: gebruik winter en zomer een crème met en hoge SPF factor. Gelukkig gaat deze dagcrème niet alleen huidveroudering tegen maar pakt hij ook zonneschade aan.

Nachtcrème

Zalig om na al de voorgaande stappen je huid in te smeren met deze indrukwekkende crème met de allerbeste ingrediënten. ’s Nachts kan hij extra goed werken op huidverjonging en het verminderen van pigmentvlekjes. Een perfecte afsluiter.

Skincare is an investment, not an expence!

Hoe kom ik nu terecht bij Paula’s Choice? Mijn dochter gebruikt de producten ook en vindt dat haar huid er echt door verbetert. Zij gebruikt de Calm lijn en voor haar gevoelige huid doet dit wonderen.

Vooral het feit dat ze je helpen bij het samenstellen van je routine, vind ik persoonlijk zeer belangrijk. En dat je voor elk huid”probleem” of huidtype een aangepast product vindt. Op de achterzijde van elk product vind je heel duidelijk de manier waarop je het moet gebruiken.

Daarnaast merk ik echt een verbetering van mijn huid, zeker qua glans. Je hoort wel eens spreken over “een gezonde gloed” en ik ben heel blij dat die nu ook voor mijn eigen gezicht van toepassing is.

Ga zeker eens kijken wat Paula’s Choice voor jouw huid kan betekenen op deze website. Ook op de Instamgrampagina vind je heel wat info, nieuwigheden en tips terug.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>