Maak een feestje van de lenteschoonmaak met de BORSTAD collectie van IKEA!

Geluk start bij een opgeruimd huis … een absolute waarheid, als je het mij vraagt. Ik kan er echt van genieten als alles fris en aan de kant is. Nu ons huis helemaal geschilderd is, moet elke ruimte eraan geloven. Alle rommel gaat de deur uit en alles wat blijft, krijgt een vaste plaats. Het grote voordeel is dat je op deze manier ongelofelijk veel tijd overhoudt nadien. Want als de lente binnenkort daar is, zit ik liever op mijn terrasje!

KLEINE WASJES, GROTE WASJES …

Bij het ontwerpen van ons nieuwe huis waren een aparte bergruimte en een aparte wasruimte een must. Vandaag laat ik jullie heel graag eens binnenkijken in mijn “washok”. Er is voldoende kastruimte om al het poets- en strijkmateriaal overzichtelijk in op te bergen. De wasmachine en droogkast staan op hoogte. Een aanrader voor iedereen met een slechte rug! Verder is er ook nog een extra douche voorzien, hoewel die tot nu toe weinig gebruikt wordt.

De boho interieurstijl die ik zo mooi vind, probeer ik door te trekken naar alle ruimtes in huis. Een combinatie van wit, beige, hout en andere natuurlijke materialen geven je huis een instant vakantiegevoel. Bovendien vind ik deze combinatie enorm rustgevend. En rust in je huis, brengt rust in je hoofd.

HELLO LENTE!

In alle IKEA winkels vind je momenteel de limited edition collectie BORSTAD. Perfect om je huis in één keer lenteproof te maken. Het oude vertrouwde poets- en opbergmateriaal zoals mattenkloppers, borstels, wasmanden en nog veel meer, werd in een nieuw jasje gestoken. Een heel natuurlijk en mooi jasje dan ook nog. Er werd gekozen voor allerlei natuurlijke en duurzame materialen zoals rotan, metaal, hout en linnen. Heel fijn om te gebruiken en helemaal mijn stijl!

Kan je ook niet wachten om aan de grote lenteschoonmaak te beginnen en hou je van deze “Scandic meets Boho stijl”? Je ontdekt de volledige BORSTAD collectie nu tijdelijk bij IKEA.

Misschien denk je nu … die Nicky is “à la Monica van Friends” een echte freak op het gebied van opruimen. Dat kan, haha. Ieder zijn ding. Maar misschien vind je het ook wel een leuk idee om heel je huis op orde te hebben of te krijgen? Lees dan zeker ook hier mijn volgende blogpost waarin ik meer vertel over hoe je je kasten in de wasruimte het beste indeelt.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>