Wellness Suite: een unieke overnachting in Hasselt!

Net voor het Corona virus besloot om ons allemaal “in ons kot” te houden, mochten we gaan relaxen in de Wellness Suite in Kiewit. Een appartement met uitzicht op de weide van Pukkelpop dat er helemaal op gericht is om z’n gasten tot rust te laten komen. Alles is hier aanwezig om er een onvergetelijk verblijf van te maken.

Eerst even meegeven dat je in dit appartement niet met andere gasten in contact komt. Bij Wellness Hasselt B&B worden er vier verschillende units verhuurd. De Wellness Suite, de Wellnessloft, de Wellnessstudio en de Winter Cottage. Elk met hun eigen ingang. Ook het ontbijt wordt ’s ochtends netjes aan de deur afgeleverd.

Sfeervol logeren

Wat me als eerste opvalt aan de Wellness Suite zijn de vele technische snufjes met de chique naam “Smart Living”. Alles qua verlichting en het Sonos sound system kan je hier zelf regelen via een Ipad. Heel leuk om uit te proberen en je creëert er ook direct een gezellige sfeer mee. Nog gezelliger en echt 100% genieten, is de mooie gashaard. Wanneer je helemaal zen uit de wellness komt en dan kan relaxen aan het vuur, boekje en wijntje dabei … dan kan je nadien de wereld aan.

Genieten in je privé wellness

Je hebt hier dus, zoals gezegd, je eigen wellness faciliteiten. Een bubbelbad, een Finse sauna, een regendouche en een hamam … helemaal voor jezelf. Deze suite is pas bijgebouwd en dat merk je. Alles is nieuw, mooi afgewerkt en super netjes. En ook in deze wellnessruimte kan je via een afstandsbediening weer alles aanpassen en de kleurtjes van de sauna en hamam veranderen.

Uit eten, take-away of zelf koken?

In een paar minuutjes rijden, zit je hier pal in het centrum van Hasselt. Maar zoals Katya, de eigenares ook zei, blijven de meeste gasten in de suite zelf. Er ligt een lijstje van take-away mogelijkheden maar wij hadden wat lekkers van thuis meegenomen. Voor wie toch graag kokkerelt … dat kan perfect! Er is een grote moderne keuken met eiland waar het heel gezellig is om te zitten en eventueel zelf iets klaar te maken.

Ook het ontbijt wordt aan het grote eiland geserveerd. De dochter van de eigenaars, een super vriendelijk meisje, kwam ons op het afgesproken uur brengen wat we de vorige avond moesten aanduiden op een formulier. Dat vonden we een klein beetje raar voor dit concept maar verspilling is uiteraard nooit goed en alles was lekker en zeker voldoende.

Relax to the max!

Na een avondje wellness en relaxen in dit cosy decor, heb ik heerlijk geslapen. Ik ben de volgende ochtend dan ook in alle vroegte opgestaan om naast de haard in de zalige relaxfauteuil mijn boek verder uit te lezen. Uiteraard met een koffietje en niet met een wijntje, zoals op de foto, ha!

Zowel de suite als de omgeving stralen enorm veel rust uit. Het is hier echt een plaats om al je zorgen achter te laten en helemaal te herbronnen. Met hernieuwde energie en spijt in ons hart, hebben we de Wellness Suite verlaten. Samengevat: Genieten met de grote G!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>