4711 Remix Citroen: Positieve vibes in een flesje!

Denk aan zomer in de stad, aan een frisse cocktail op een terrasje, schaterlachen met vrienden, … Nu meer dan ooit dromen we van vrijheid. Misschien ligt dit allemaal nog veraf maar dan is er alvast deze nieuwe verkwikkende geur, instant happiness in een flesje! De 4711 Remix Cologne, editie 2020. Zomerse avonturen … who’s in?

Een iconische geur in een modern jasje!

Het “oh zo bekende 4711 eau de cologne flesje” is al lang niet meer ouderwets maar vindt zichzelf ieder jaar opnieuw uit.

De zeven hoofdingrediënten van de originele geur (citroen, bergamot, sinaasappel, lavendel, rozemarijn, neroli en petit grain) zijn de inspiratie geweest voor de remixen die de laatste jaren in limited edition op de markt komen. Dit jaar is het thema “Urban Safari Look” . Dus trek je tofste luipaardprint blouse of je floral dress aan, en spuit een vleugje 4711 Remix Cologne als finishing touch!

Citroen in de hoofdrol!

Sinaasappel en lavendel zijn de revue al gepasseerd, dit jaar staat citroen in de hoofdrol. Het frisse van de italiaanse citroen wordt gecombineerd wordt met toetsen van het muntachtige shiso en de exotische yuzu. Allebei afkomstig uit het Oosten.

Nu meer dan ooit omring ik me het liefst met positieve vibes. Met geuren en kleuren die mijn energielevel een boost geven. Deze 4711 Remix Cologne Citroen is voor mij het perfecte zomergeurtje!

  • Topnoot: italiaanse citroen, shiso & yuzu
  • Hartnoot: viooltjes, roos & oranjebloesem
  • Basisnoot: patchoulie, witte musk en amber

Deze natural spray is zowel voor vrouwen als voor mannen, voor hippe vogels, voor al wie houdt van een beetje gek, …

De 4711 Remix 2020 Eau de Cologne Citroen limited edition 100ml koop je al voor maar 23.50 € in de zelfstandige parfumerie.

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>