Corendon lanceert All-Inclusive vakanties aan de Costa Holanda!

Aangezien we door omstandigheden zelf weinig leuke reisadresjes kunnen uittesten momenteel, deel ik heel graag wat “reisnieuwtjes” die ik via PR bureaus ontvang. Deze ochtend zat dit bericht in mijn mailbox en ik vind het toch wel een super leuk alternatief voor een vakantie naar de zon. Citytrippen en relaxen aan de beach in één. En dit all inclusive en vlakbij! Lezen jullie mee?

Corendon beach club Zandvoort

Corendon lanceert vandaag haar nieuwste vakantiebestemming: Costa Holanda. Door het coronavirus is vliegen naar een zonbestemming op dit moment nog niet mogelijk, tenzij de ‘coronavrije’ reizen die Corendon vanaf 26 juni aanbiedt naar een beperkt aantal bestemmingen. Aangezien ze begrijpen dat mensen wel graag op vakantie willen gaan, introduceert de touroperator All-Inclusive vakanties aan de Amsterdamse kust. Costa Holanda biedt de vakantieganger de ultieme combinatie van zon, zee en strand en de cultuur van het bruisende Amsterdam. Een verblijf in het Corendon Village Hotel kan worden afgewisseld met een stranddag bij de Corendon Beach Club in Zandvoort. Dankzij het All-inclusive concept in zowel het hotel als de beachclub, onbreekt het de gasten aan niets. 

Het verblijf aan de Costa Holanda is inclusief: hotelovernachting, maaltijden en de drankjes in het restaurant en diverse bars van het Corendon Village hotel. Daarnaast zijn lunch, diner en drankjes in de Corendon Beach Club inbegrepen. Ook het parkeren bij het hotel is inclusief de prijs, net als de shuttleservice naar de strandtent in Zandvoort en naar Amsterdam. Bovendien krijgen kinderen tot en met 14 jaar korting.

Hotel en beachclub

Het stijlvolle viersterren Corendon Village hotel beschikt over meerdere restaurants waaronder het Plaza restaurant. Hier genieten de hotelgasten onbeperkt van een uitgebreid Mediterraans buffet met een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. In de diverse bars zoals de Lobby bar, Sports Bar en Sky Bar zijn wijn en bier, maar ook diverse merken gin, wodka, whiskey, rum en likeuren te verkrijgen. Verder beschikt het hotel over een spa met zwembad en fitnessruimte en een bioscoop. Voor de kinderen zijn er onder andere tafeltennistafels, trampolines en een zeer uitgebreide gameroom te vinden. Blikvanger is de Boeing 747 in de tuin van het hotel die ook van binnen te bewonderen is.

Corendon Hotel Badhoevedorp

De Corendon beachclub is centraal gelegen op het Badhuisplein in Zandvoort en straalt een relaxte, zomerse Ibiza sfeer uit. Naast de vele comfortabele strandbedjes zijn er ook cabana’s te vinden om heerlijk in te relaxen. Op het buitenterras kunnen in theorie 120 gasten genieten van het uitzicht; in het restaurant zijn 100 plekken beschikbaar en daar worden heerlijke gerechten geserveerd. De comfortabele strandbedjes, cabana’s, parasols en handdoeken zijn inclusief voor hotelgasten. Zij kunnen hier ook onbeperkt genieten van een heerlijke lunch of diner met zicht op zee. Vanzelfsprekend zijn de drankjes ook inbegrepen. Uiteraard volgen ze de regels rondom corona vanuit de overheid en bewegen ze mee met de maximum capaciteit bezoekers.

Costa Holanda

Het Corendon Village Hotel Amsterdam is zeer gunstig gelegen: dichtbij het centrum van Amsterdam én de zonovergoten ‘Amsterdamse’ kust in Zandvoort en Bloemendaal. Met goed weer is Zandvoort zelfs vanuit het Village hotel te zien. Aangekomen bij de kust ontbreekt het aan niets; langs de boulevard is de Corendon Beach Club te vinden en de rustzoekers en wandelaars kunnen terecht in het prachtige duingebied erachter. In de omgeving van het Village hotel is meer dan genoeg te doen. Amsterdam heeft tal van bezienswaardigheden zoals de sfeervolle grachtengordel, het indrukwekkende Anne Frankhuis, het bekende Red Light District en het Rijksmuseum waar de beroemde Nachtwacht van Rembrandt van Rijn te bewonderen is.

De All-Inclusive vakanties aan de Costa Holanda zijn al vanaf 79 euro per persoon per nacht te boeken op corendon.nl/amsterdam. Belgische vakantiegangers kunnen pas boeken zodra de Belgisch-Nederlandse grens terug opengaat en niet-essentiële verplaatsingen tussen beide landen weer toegestaan is. 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>